Na této stránce jsou kompletní informace o pořádané akci. Informace jsou přehledně rozděleny a jsou velice stručné. Prosím, čtěte je pozorně, ať nedochází ke zbytečným neshodám.

KÓD AKCE

24405

NÁZEV AKCE

VRÁTILA SE JEDNOU V NOCI

TERMÍN AKCE

úterý 15. 11. 2005

TYP AKCE

kulturní, divadelní představení

POPIS AKCE

Brilantně napsaná komedie současného argentinského dramatika úspěšně obletěla celý svět a dočkala se mnoha prestižních ocenění.
Starý mládenec Manuel pravidelně chodí ke hrobu své matky, povídá si s ní a každý týden jí líčí, co nového se mu přihodilo. Skutečnost si lehce přibarvuje, některé věci raději zamlčí, jenom aby se matce jevil v lepším světle. Když jí jednoho dne oznámí, že se konečně chystá oženit, očekává ho po návratu domů neuvěřitelné překvapení. Energická matka se mu znovu začne plést do života...
Eduardo Rovner ve své komedii Vrátila se jednou v noci nabízí množství komických situací a eopakovatelným způsobem vystihuje důležitost přátelství i lásky. V příběhu s lehkostí přechází ze "záhrobního" do skutečného života, kde jednu z důležitých rolí hraje také hudba, tentokrát v podobě živého barového orchestru, vytvořeného profesionálními hudebníky i herci vinohradského divadla.
Režie neotřelé veselohry se ujal mladý režisér Radovan Lipus. Vytvořil řadu výrazných a úspěšných inscenací především na domácí scéně Národního divadla moravskoslezského v Ostravě, ale jeho jméno bude pro širší veřejnost už neodmyslitelně spojeno především s oblíbeným televizním seriálem Šumná města, který nejen režíroval, ale spolu s architektem Davidem Vávrou také autorsky připravoval.

PROGRAM AKCE

18.40 – 19.00 – příchod do divadla, obdržení a zaplacení objednaných lístků
19.00 – 21.35 – shlédnutí divadelního představení VRÁTILA SE JEDNOU V NOCI
22.00 – 24.00 – vstřebání kulturního zážitku v některé z blízkých restaurací

CENA AKCE

Kč 150,- (2. řada na II. balkoně) nebo Kč 80,- (3. řada na II. balkoně)
Cena lístku je včetně manipulačního poplatku Kč 10,-.

ZAČÁTEK AKCE

úterý 15. 11. 2005 v 18.40 hodin příchodem do Divadla na Vinohradech

KONEC AKCE

úterý 15. 11. 2005 ve 24.00 hodin v restauraci

MÍSTO KONÁNÍ AKCE

Představení se koná v Divadle na Vinohradech na Námšstí Míru v Praze 2.

DOPRAVA NA AKCI

Prostředky MHD Praha.

STRAVOVÁNÍ NA AKCI

V restauraci budou vařit, takže co si objednáte, to si zaplatíte.

POČET ÚČASTNÍKŮ

maximálně 40

POZNÁMKY