Na této stránce jsou kompletní informace o pořádané akci. Informace jsou přehledně rozděleny a jsou velice stručné. Prosím, čtěte je pozorně, ať nedochází ke zbytečným neshodám.

3

KÓD AKCE

10208

NÁZEV AKCE

IZOLKA 2008

TERMÍN AKCE

16. 2. 2008 – 23. 2. 2008

TYP AKCE

lyžařský týden v Krkonoších

POPIS AKCE

Týdenní pobyt na chalupě IZOLKA nahrazuje každoroční pobyty na oblíbené chalupě PRECIOSA v Rokytnici nad Jizerou, kterou se nám letos nepodařilo zajistit. Chatu IZOLKA v Kořenově budeme mít na celý týden pro sebe včetně společenských místností a kuchyně

(http://www.hafr.cz/izolka).

Pobyt v Kořenově uprostřed Krkonoš je zaměřen především na sjezdové lyžování, kdy budeme dojíždět na sjezdovky do Rokytnice nad Jizerou (Studenov nebo Lysá hora), případně do Harrachova. Ale i milovníci běžeckého lyžování zde budou mít velmi dobré podmínky.

PROGRAM AKCE

Sjezdové i běžecké lyžování v zimní přírodě Krkonoš. Pobyt na čerstvém vzduchu, romantika a krása hor s nádechem dobré zábavy. Večery strávené hraním společenských her s partou kamarádů na chalupě při sklence dobrého pití, případně hudbě a zpěvu ostatních.

CENA AKCE

Kč 2 100,-
(nečlenové zaplatí po přihlášení na akci navíc čl. poplatek Kč 100,-)
Děti od 3 do 10 let (pod 3 roky zdarma) zaplatí Kč 1 800,-
+ možnost dopravy minibusem z a do Prahy Kč 250,- (pouze pro 8 přihlášených)

V ceně je zahrnuto ubytování na chalupě IZOLKA včetně snídaní.

ZAČÁTEK AKCE

sobota 16. února 2008 v 16. hodin u chalupy IZOLKA v Kořenově

KONEC AKCE

sobota 23. února 2008 odjezdem z chalupy IZOLKA v dopoledních hodinách

MÍSTO KONÁNÍ AKCE

Budeme ubytováni na chalupě IZOLKA v Kořenově ve dvou až čtyř lůžkových jednoduše vybavených pokojích, vaření bude možné ve velké kuchyni s velkými pracovními stoly, velkou lednicí, vysokou mrazničkou se šuplíky, velkými plynovými kamny Baumatic s elektrickou troubou, menším elektrickým sporákem s keramickou deskou a el.troubou, mikrovlnkou, myčkou nádobí na 16 souprav, velký mycí dřezem a dostatkem hrnců, talířů atd. K dispozici budou 3 společenské místnosti, které jsou volně přístupné. První společenskou místností je velká jídelna, kde je možné si libovolně uspořádat stoly, druhou je sousední místnost s televizí a sedacími soupravami. Ve sníženém přízemí je pak další velká místnost, kde je pinpongový stůl, televize a posezení, které můžeme uspořádat libovolně pro hry. V rohu společenské místnosti bude k dispozici pípa s chlazením a sudy Plzeňské dvanáctky dodáme vlastní. K dispozici bude vlastní parkoviště u chalupy nebo pod chalupou pro 10 i více aut. Je možné vykládat a nakládat přímo u vstupu do chalupy.

VLASTNÍ VYBAVENÍ

- lyžařskou výbavu
- domácí obuv, osobní hygienu
- osobní věci
- hudební nástroje, hlasivky
- dobrou náladu, peníze (EUR)

DOPRAVA NA AKCI

Vzhledem k pohodlnosti bude doprava na akci zajištěna automobily z Prahy na chalupu a zpět včetně přejezdů na sjezdovky. Automobily budou plně využité a podle přihlášených osob budou vybráni řidiči, kteří svůj automobil zapůjčí na tuto akci. Samozřejmě základem bude 9 místná dodávka. Cena dopravy není započítána do ceny akce.

STRAVOVÁNÍ NA AKCI

V ceně ubytování je obsažena snídaně každý den,takže kromě snídaní se budete stravovat sami, na chalupě je plně vybavená kuchyně. Potraviny musíte mít vlastní. Snídaně jsou v ceně pobytu a budou společné každé ráno, abychom věděli, kdy začíná den.

POČET ÚČASTNÍKŮ

až 32

POZNÁMKY