Na této stránce jsou kompletní informace o pořádané akci. Informace jsou přehledně rozděleny a jsou velice stručné. Prosím, čtěte je pozorně, ať nedochází ke zbytečným neshodám.

3

KÓD AKCE

10118

NÁZEV AKCE

SAALBACH 2018

TERMÍN AKCE

13. 1. 2018 – 17. 1. 2018

TYP AKCE

lyžařský zájezd do Alp

POPIS AKCE

Lyžařský zájezd do rakouských Alp, do lyžařského střediska Saalbach Hinterglemm

(www.skicircus.at),

s ubytováním v rodinném pensionu v Griessenu, který budeme mít celý pro sebe, a se snídaní.

PROGRAM AKCE

Odjezd v sobotu ráno automobily z Prahy do rodinného pensionu v Griessenu, ubytování kolem 16. hodiny, prohlídka okolí a seznamovací večírek. Od neděle do úterý budeme lyžovat ve středisku Saalbach Hinterglemm (1003m - 2100m), které má celkem 200 km sjezdovek, z toho 90 km modrých, 95 km červených a 15 km černých sjezdovek. K dispozici je celkem 11 kabinkových lanovek, 16 sedačkových lanovek a 28 vleků s celkovou přepravní kapacitou 85 693 osob/hod. Ve středu ráno si sbalíme věci, rozloučíme se s pensionem a domů pojedeme až po celodenním lyžování ve středu po 16. hodině, předpokládaný příjezd do Prahy je kolem půlnoci.

CENA AKCE

Kč 7 500,-
(nečlenové zaplatí po přihlášení na akci navíc čl. poplatek 2018 Kč 100,-)
V ceně je zahrnuto ubytování v pensionu a SKI pas na 4 dny lyžování. Tato cena je maximální, v případě slev na SKI pasy nebo posilování koruny bude za ušetřené peníze pořízeno občerstvení v podobě plzeňské dvanáctky.

ZAČÁTEK AKCE

sobota 13. 1. 2018 v 16. hodin v Griessenu v pensionu

KONEC AKCE

středa 17. 1. 2018 kolem půlnoci v Praze

MÍSTO KONÁNÍ AKCE

Rodinný pension RODINY ZEHENTNER v Griessenu v Rakousku, ve kterém budeme ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích. Pension má společenskou místnost, vybavenou kuchyňku a saunu, která bude v provozu denně vždy 3 hodiny večer.

VLASTNÍ VYBAVENÍ

- lyžařskou výbavu (včetně helmy)
- domácí obuv, osobní hygienu
- osobní věci
- hudební nástroje, hlasivky
- dobrou náladu, cestovní pojištění a peníze (EUR)

DOPRAVA NA AKCI

Vzhledem k pohodlnosti bude doprava na akci zajištěna automobily z Prahy do pensionu a zpět včetně přejezdů na sjezdovky. Automobily budou plně využité a podle přihlášených osob budou vybráni řidiči, kteří svůj automobil zapůjčí na tuto akci. Cena dopravy není započítána do ceny akce, celkem najedeme cca. 1400 km, takže cena dopravy se bude pohybovat kolem 1000,- Kč/osoba.

STRAVOVÁNÍ NA AKCI

V ceně ubytování je obsažena snídaně každý den, večeře si budeme vařit sami v pensionu, nebo se nechají objednat ve vedlejší restauraci (stejný majitel), stojí cca. 12 EUR a jsou opravdu vydatné.

POČET ÚČASTNÍKŮ

34

POZNÁMKY