Na této stránce jsou kompletní informace o pořádané akci. Informace jsou přehledně rozděleny a jsou velice stručné. Prosím, čtěte je pozorně, ať nedochází ke zbytečným neshodám.

3

KÓD AKCE

10114

NÁZEV AKCE

SAALBACH 2014

TERMÍN AKCE

18. 1. 2014 – 22. 1. 2014

TYP AKCE

lyžařský zájezd do Alp

POPIS AKCE

Lyžařský zájezd do rakouských Alp, do lyžařského střediska Saalbach Hinterglemm

(www.skicircus.at),

s ubytováním v rodinném pensionu v Griessenu, který budeme mít celý pro sebe, a se snídaní.

PROGRAM AKCE

Odjezd v sobotu ráno automobily z Prahy do rodinného pensionu v Griessenu, ubytování kolem 16. hodiny, prohlídka okolí a seznamovací večírek. Od neděle do úterý budeme lyžovat ve středisku Saalbach Hinterglemm (1003m - 2100m), které má celkem 200 km sjezdovek, z toho 90 km modrých, 95 km červených a 15 km černých sjezdovek. K dispozici je celkem 11 kabinkových lanovek, 16 sedačkových lanovek a 28 vleků s celkovou přepravní kapacitou 85 693 osob/hod. Ve středu ráno si sbalíme věci, rozloučíme se s pensionem a domů pojedeme až po celodenním lyžování ve středu po 16. hodině, předpokládaný příjezd do Prahy je kolem půlnoci.

CENA AKCE

Kč 6 600,-
(nečlenové zaplatí po přihlášení na akci navíc čl. poplatek 2014 Kč 100,-)
V ceně je zahrnuto ubytování v pensionu a SKI pas na 4 dny lyžování. Tato cena je maximální, v případě slev na SKI pasy nebo posilování koruny bude za ušetřené peníze pořízeno občerstvení v podobě plzeňské dvanáctky.

ZAČÁTEK AKCE

sobota 18. 1. 2014 v 16. hodin v Griessenu v pensionu

KONEC AKCE

středa 22. 1. 2014 kolem půlnoci v Praze

MÍSTO KONÁNÍ AKCE

Rodinný pension RODINY ZEHENTNER v Griessenu v Rakousku, ve kterém budeme ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích. Pension má společenskou místnost, vybavenou kuchyňku a saunu, která bude v provozu denně vždy 3 hodiny večer.

VLASTNÍ VYBAVENÍ

- lyžařskou výbavu (včetně helmy)
- domácí obuv, osobní hygienu
- osobní věci
- hudební nástroje, hlasivky
- dobrou náladu, cestovní pojištění a peníze (EUR)

DOPRAVA NA AKCI

Vzhledem k pohodlnosti bude doprava na akci zajištěna automobily z Prahy do pensionu a zpět včetně přejezdů na sjezdovky. Automobily budou plně využité a podle přihlášených osob budou vybráni řidiči, kteří svůj automobil zapůjčí na tuto akci. Samozřejmě základem bude 9 místná dodávka. Cena dopravy není započítána do ceny akce, celkem najedeme cca. 1400 km, takže cena dopravy se bude pohybovat kolem 1000,- Kč/osoba.

STRAVOVÁNÍ NA AKCI

V ceně ubytování je obsažena snídaně každý den, večeře si budeme vařit sami v pensionu, nebo se nechají objednat ve vedlejší restauraci (stejný majitel), stojí cca. 12 EUR a jsou opravdu vydatné.

POČET ÚČASTNÍKŮ

34

POZNÁMKY